Over ons

Over Foilschool Nederland

Gedreven door passie, motivatie en de natuur is Foil School Nederland dé school om jouw hydrofoil avontuur te beginnen. Wij willen onze passie met iedereen delen en bieden wingfoil, kitefoil, wakefoil, foilsurf en wingsurflessen aan.

Verkeerde windrichting op de Brouwersdam? No worries! Wij geven les vanuit een mobiele school zodat we altijd op de beste locaties les kunnen geven in Zeeland en Zuid-Holland. Dit, zodat je altijd onder de beste omstandigheden aan de slag kunt. We hebben immers geen tijd te verliezen aan onnodige hindernissen!

Onze voorkeur qua spots om te lessen gaat uit naar de Brouwersdam, Haringvliet, Grevelingendam of het Oostvoornse meer. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere spot? Wij staan er altijd voor open om naar jouw voorkeurslocatie te komen.

Of je nou met je collega’s, vrienden of alleen komt; Foil School Nederland heeft voor elk niveau en groepsgrootte een passend pakket. Naast onze passie delen en veiligheid tijdens de les, is het allerbelangrijkste dat jij plezier hebt!

foilen
foilen
foilen

Volg ons