Over ons

Over Foilschool Nederland

Foil School Nederland is de school waar jouw hydrofoil avontuur begint. Wij bieden wingfoil, kitefoil, wakefoil, foilsurf en wingsurflessen vanuit onze mobiele school en altijd op de beste locaties in Zeeland en Zuid Holland.

Met de mobiele foil school formule garanderen wij dat je altijd les krijgt op de foil spot met de beste oefenen omstandigheden.

Voorkeur spots zijn Brouwersdam, Haringvliet, Grevelingendam of Oostvoornse meer maar les op jou locatie is zeker mogelijk.

Prive-, groepsles of een teamuitje voor elk niveau en groepsgrootte bieden wij een passend pakket vanuit de foil school.
De goal voor elke les is duidelijk, FUN!

foilen
foilen
foilen

Volg ons


Warning: Undefined array key “data” in /home/258033.cloudwaysapps.com/mqpesvkxta/public_html/wp-content/plugins/socialnature-instagram-basic/includes/functions/media/shortcode.php on line 30

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/258033.cloudwaysapps.com/mqpesvkxta/public_html/wp-content/plugins/socialnature-instagram-basic/includes/functions/media/shortcode.php on line 30